Begeleider
Landelijk
4 - 36 uur
Vast
Solliciteer direct
Begeleider Rachid glimlacht en knielt neer naast cliënt in rolstoel.

Begeleider in de zorg

Lever uitdagende zorg vanuit vrijheid, energie & voldoening

Landelijk
4 - 36 uur per week
€ 2379 - € 3910
Vast
Solliciteer direct!

Maak een positieve impact bij complexe zorg als zorgbegeleider

Het leven van cliënten met complexe zorgvragen een beetje beter, mooier en leuker maken: als Begeleider Zorg bij Careflex zet jij je daar elke dag voor in. Dagelijks nemen we de zorgtaken én verantwoordelijkheden tijdelijk over van zorginstellingen die daar op dat moment onvoldoende aan toe komen. Deze cliënten hebben bijvoorbeeld intensieve zorg nodig of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag. Dat betekent dat je de ingewikkeldste en uitdagendste zorg biedt in jouw werkveld. Dat is soms lastig, maar geeft je vooral een hoop energie en nog meer voldoening. Ook help je als zorgbegeleider zorginstellingen de kwaliteit van hun zorg te verbeteren, nu én op lange termijn. 

Ik heb een hartstikke leuke leerzame sollicitatiebijeenkomst mogen bijwonen wat hartstikke leerzaam was. Dit heeft mij alleen maar meer enthousiast gemaakt over Careflex.
Loubna
De mens staat centraal bij Careflex. De aanpak is mensgericht en professioneel. De opleiding zorgt ervoor dat je kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Aanrader!
Joelle Franken
Ik ben al een langere periode in dienst bij Careflex. Een fijne werkgever die meedenkt, transparant en open is. De informele werksfeer legt de nadruk op authentiek. Je helpt elkaar en vraagt indien nodig advies. Iedereen staat altijd voor e ...
Stephanie
Fijne werkomgeving met ruimte voor je eigen wensen en voorkeuren, trainingen om je kennis en vaardigheden bij te vijzelen en coaching als je het nodig hebt om je zwakke punten te versterken. Pros Eigen agenda kunnen indelen Cons Achterwacht ...
Begeleider
Careflex is een uniek bedrijf waarbij je heel erg verwelkomd word. Ik kreeg een warm gevoel bij de bijeenkomst en me sollicitatie. Ik had totaal niet het idee alsof ik bij een sollicitatie zat. Ik kan niet wachten om te beginnen met werken.
Amal Ismail
Bij Careflex kun je rekenen op betrokken collega’s en direct leidinggevende. Zelfs als het even niet goed met je gaat. Ze zien je als persoon en niet je personeelsnummer. De flexibiliteit in het beheersen van je eigen werkrooster is super r ...
Begeleider gehandicaptenzorg
Werken bij Careflex voelt goed, geen dag is hetzelfde. Doordat je op verschillende locaties gaat werken leer je elke dag weer, zowel cliëntgericht als team gerelateerd. Wat managment en bedrijfscultuur betreft; zeer toegankelijk en wanneer ...
Begeleider complexe zorg.
Sinds enkele maanden aan de slag binnen Careflex en wat voelt het als thuiskomen! Een jong en dynamisch bedrijf, open en transparant. Samen met managers sparren over zorginhoudelijke zaken, samen kijken waar, wanneer en hoeveel uur ik ga we ...
suzanne van der klift
Het is erg fijn om te werken bij CateFlex, een modern en groeiend bedrijf met diverse zorgaanbod.Mijn sollicitatiegesprek verliep zo prettig, ook de sfeer op kantoor is erg nonchalant waardoor je niet het gevoel hebt om op je tenen te lopen ...
Begeleider
Tijdens mijn studie verpleegkunde aan de hogeschool Rotterdam mogen beginnen werken bij CareFlex. Het was een enorm fijne werkgever en ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen verschillende zorg sectoren. Een erg prettige 2 jaar hier mogen ...
David Makhatadze
Bekijk alle reviews
Begeleider zorg bij Careflex

Begeleider zorg bij Careflex

Als begeleider in de zorg ondersteun en help je je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Hierbij houd je je bezig met complexe zorginhoudelijke vraagstukken. Je brengt structuur aan in het dagelijks leven van je cliënten en stimuleert hen zo zelfstandig mogelijk te leven. Tegelijkertijd verzeker je hen ervan dat ze er niet alleen voor staan. Door de complexiteit van de zorgvragen is jouw rol uitdagend; daarom vinden we het belangrijk dat je je werk kunt invullen op een manier die bij je past. Waar, wanneer en hoeveel je werkt, bepaal je grotendeels zelf. Tegelijkertijd krijg je van ons de begeleiding, coaching en maatwerktrainingen die je nodig hebt, zodat je met plezier en succes kunt werken en groeien in de rol van zorgbegeleider.

Waarom werken als begeleider zorg?

Wat maakt werken als begeleider in de zorg bij Careflex interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag:

Een vast contract

Start je bij Careflex als zorg begeleider? Dan begin je direct met een vast contract. Wij vertrouwen je en geven je daar graag zekerheid voor terug. 

Samenwerken aan verschillende projecten

Voor elk project wordt een kernteam op maat samengesteld. Dat betekent dat je regelmatig met andere collega’s samenwerkt en een heleboel Careflexers goed leert kennen.

Eigen regie & vrijheid

Je kunt in grote mate zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt. Ook kun je onbeperkt onbetaald verlof opnemen. Doordat je op projectbasis werkt, hoef je geen energie te verspillen aan administratie en andere tijdrovende verplichtingen.

Persoonlijke coaching & begeleiding

Complexe zorg leveren is topsport—en topsporters hebben topcoaching nodig. Goed voor jou zorgen staat bij ons dan ook voorop. Een team van zorgmanagers en planners staat klaar om je te ondersteunen waar en wanneer je dat nodig hebt, zodat jij je werk met plezier en voldoening kunt uitvoeren.

Groei & ontwikkeling

Bij Careflex kun je altijd blijven doorleren, op jouw manier. We bieden verschillende trainingen zodat je kan werken aan jouw groei. Hierin denken we met je mee en bieden we alle tijd en ruimte. 

Regelmatig georganiseerde uitjes & plezier

Wij zijn ooit gestart als familiebedrijf; dat zit nog altijd in ons DNA. Dat familiegevoel versterken we graag door de verbinding met elkaar op te zoeken en samen leuke dingen te ondernemen.

Dit ga je doen

Als Begeleider Zorg bij Careflex doe je veel meer dan enkel het bieden van basiszorg. Je moedigt de cliënt aan om zo zelfstandig mogelijk te leven en ondersteunt hem of haar hierbij door structuur, een luisterend oor en een veilige omgeving te bieden. Je ziet complexe zorgvragen als een interessante uitdaging, die je met enthousiasme aangaat. Door net dat stapje extra te zetten, maak je een positieve impact op het leven van de cliënt en ontzorg je tegelijkertijd de zorginstelling. Zo draag je op persoonlijk niveau én grotere schaal bij aan het bieden van de beste zorg voor iedereen. 

Werken als begeleider in de zorg bij Careflex
Begeleider Rachid maakt een wandeling in het park met een cliënt in een rolstoel.

Dit ben jij

Als Careflexer sta je als begeleider zorg stevig in je schoenen. Je weet van aanpakken en bent niet bang om buiten je comfortzone te treden. Verder ben je nieuwsgierig en zoek je door naar de vraag achter de vraag, net zo lang tot je een passend antwoord vindt. Je blijft graag groeien en pakt elke ontwikkelingskans met beide handen aan. Doordat je als zorgbegeleider veel verantwoordelijkheid draagt, kan je werk soms veel van je vragen. Zorgen op dit niveau is topsport, dat weten wij. Daarom staat een team van zorgmanagers en planners altijd voor je klaar. Zij ondersteunen je met een luisterend oor, praktische begeleiding en persoonlijke coaching; je staat er dus nooit alleen voor. 

Dit neem je mee

 • Je hebt ervaring in de complexe zorgverlening. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt in (een combinatie van) de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg of ggz, of hebt ervaring met gedragsproblematiek.
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 3.
 • Je bent getraind in het omgaan met verbale en fysieke agressie.
 • Je houdt van afwisseling in je werk en gaat nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan.
 • Je toont interesse in anderen en maakt gemakkelijk contact.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed handelen in lastige situaties.
 • Je houdt van samenwerken en durft om hulp te vragen.
 • Je bent bereid om in elk geval één uur van en naar je werk te reizen. Heb je een eigen auto? Dat is helemaal fijn; zo ben je flexibeler inzetbaar.

En dit krijg je van ons

 • Je bepaalt grotendeels zelf wanneer en hoeveel je werkt.
 • Een team van zorgmanagers dat altijd voor je klaarstaat met persoonlijke coaching en begeleiding.
 • 25% keuzebudget, boven op je salaris, dat je vrij kunt besteden.
 • Mogelijkheid tot een Careflex-leaseauto, zodat je veilig en snel op je werk bent.
 • Maatwerktrainingen, zodat je kunt blijven groeien.
 • Regelmatig georganiseerde Careflex-uitjes.

Doorgroeimogelijkheden binnen Careflex

Je kunt doorgroeien naar verschillende rollen die je naast jouw werk als zorgbegeleider kunt doen. In deze video vertellen drie Careflexers je over de doorgroeimogelijkheden naar Senior Begeleider, Meewerkend Coach en trainer.

Hoe ziet jouw werkweek als Begeleider Zorg eruit?

Werken bij Careflex als begeleider in de zorg betekent werken op jouw manier. Je gaat op projectbasis aan de slag bij verschillende zorginstellingen met uiteenlopende doelgroepen, waaronder de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en ggz. Waar precies, dat bepaal je zelf, in overleg met je zorgmanager. Ook kun je je eigen rooster inrichten. Je kiest zelf hoeveel uren je werkt, maar wél met de zekerheid van een vast contract. Daardoor kun je elke werkweek anders indelen als je daar behoefte aan hebt. 

Careflex begeleider in de zorg
Careflex vacatures - Begeleider complexe zorg

Afwisseling en autonomie zijn dan ook onderdeel van iedere werkdag, maar dat betekent niet dat je op jezelf bent aangewezen. Wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht, coaching en trainingen. Zo is het team van zorgmanagers elk moment bereikbaar om je ondersteuning of een luisterend oor te bieden. Ook gaan jij en je zorgmanager minimaal vier keer per jaar om tafel zitten om jouw ontwikkeling te bespreken en te kijken waarin je nog verder kunt groeien. Als onderdeel daarvan stimuleren we je om elk jaar meerdere trainingen te volgen. Want als wij goed voor jou zorgen, kun jij je vanuit plezier, voldoening en energie richten op dat wat telt: de cliënt de allerbeste zorg bieden. 

Kom werken bij Careflex

Wil je bij ons aan de slag? We horen graag van je! Vul onderstaand sollicitatieformulier voor de vacature van begeleider in, dan bellen we je binnen twee werkdagen terug. 

Het sollicitatieproces: dit kun je verwachten

Solliciteren

Geïnteresseerd in onze vacature Begeleider? Laat het ons weten!

Kennismaken

We bellen je binnen twee werkdagen om kennis te maken.

Persoonlijk gesprek

Samen gaan we dieper in op je werkervaring, je kwaliteiten en onze visie.

Welkom bij Careflex!

We stellen je voor aan onze collega’s en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de start.

Aan de slag

Je eerste werkdag bij Careflex!

Solliciteer direct!