Recruiter
Breda
36 uur
Solliciteer direct
Zorgmanager Miranda zit samen met begeleider Joyce aan tafel. Ze ondertekent een formulier.

Recruiter

Werf de allerleukste collega's

Breda
36 uur per week
€ 2313 - € 3414
Solliciteer direct!

Dit zijn wij

Careflex is een zorginstelling zonder eigen cliënten. Dagelijks nemen we zorgtaken én verantwoordelijkheden tijdelijk of voor langere tijd over van zorginstellingen. We zien het als onze belangrijkste taak om te ontzorgen en springen in op de vraag waar een zorginstelling mee zit. Hoe complex een zorgvraag ook is, er is altijd een oplossing. Zo kunnen we samen de wereld van kwetsbare mensen een beetje beter, makkelijker en leuker maken.

Ik heb een hartstikke leuke leerzame sollicitatiebijeenkomst mogen bijwonen wat hartstikke leerzaam was. Dit heeft mij alleen maar meer enthousiast gemaakt over Careflex.
Loubna
De mens staat centraal bij Careflex. De aanpak is mensgericht en professioneel. De opleiding zorgt ervoor dat je kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Aanrader!
Joelle Franken
Ik ben al een langere periode in dienst bij Careflex. Een fijne werkgever die meedenkt, transparant en open is. De informele werksfeer legt de nadruk op authentiek. Je helpt elkaar en vraagt indien nodig advies. Iedereen staat altijd voor e ...
Stephanie
Fijne werkomgeving met ruimte voor je eigen wensen en voorkeuren, trainingen om je kennis en vaardigheden bij te vijzelen en coaching als je het nodig hebt om je zwakke punten te versterken. Pros Eigen agenda kunnen indelen Cons Achterwacht ...
Begeleider
Careflex is een uniek bedrijf waarbij je heel erg verwelkomd word. Ik kreeg een warm gevoel bij de bijeenkomst en me sollicitatie. Ik had totaal niet het idee alsof ik bij een sollicitatie zat. Ik kan niet wachten om te beginnen met werken.
Amal Ismail
Bij Careflex kun je rekenen op betrokken collega’s en direct leidinggevende. Zelfs als het even niet goed met je gaat. Ze zien je als persoon en niet je personeelsnummer. De flexibiliteit in het beheersen van je eigen werkrooster is super r ...
Begeleider gehandicaptenzorg
Werken bij Careflex voelt goed, geen dag is hetzelfde. Doordat je op verschillende locaties gaat werken leer je elke dag weer, zowel cliëntgericht als team gerelateerd. Wat managment en bedrijfscultuur betreft; zeer toegankelijk en wanneer ...
Begeleider complexe zorg.
Sinds enkele maanden aan de slag binnen Careflex en wat voelt het als thuiskomen! Een jong en dynamisch bedrijf, open en transparant. Samen met managers sparren over zorginhoudelijke zaken, samen kijken waar, wanneer en hoeveel uur ik ga we ...
suzanne van der klift
Het is erg fijn om te werken bij CateFlex, een modern en groeiend bedrijf met diverse zorgaanbod.Mijn sollicitatiegesprek verliep zo prettig, ook de sfeer op kantoor is erg nonchalant waardoor je niet het gevoel hebt om op je tenen te lopen ...
Begeleider
Tijdens mijn studie verpleegkunde aan de hogeschool Rotterdam mogen beginnen werken bij CareFlex. Het was een enorm fijne werkgever en ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen verschillende zorg sectoren. Een erg prettige 2 jaar hier mogen ...
David Makhatadze
Bekijk alle reviews
Bbl-opleiding maatschappelijke zorg bij Careflex

Dit ben jij

Je bent communicatief sterk, proactief, enthousiast, positief en organisatiesensitief en weet goed de voortgang van het recruitment proces te bewaken.
Je hebt passie voor de zorg, je hebt werkervaring als recruiter of bent vanuit je zorgachtergrond opzoek naar een nieuwe uitdaging.
Beschik je over een HBO denkvermogen en kan je dit aan de hand van je werkervaring aantonen en ben je creatief en in staat om out of the box te denken?
Uiteraard bezit je over gesprekstechnieken die jou helpen bij het verkrijgen van een goede indruk van een kandidaat.

Dit ga je doen

Jij bent samen met je collega’s op recruitment verantwoordelijk voor het werven van de allerleukste nieuwe collega’s!
Je hebt lef, benadert gemakkelijk potentiële kandidaten, je vindt het een uitdaging om proactief te searchen. Je maakt hiervoor gebruik van verschillende gesprekstechnieken en kanalen. Daarnaast vind je het leuk om naar buiten te treden op beurzen, onze inloopavonden of op informatiedagen van het hoger onderwijs. Je bent goed in staat kandidaten op hun gemak te stellen en kunt goed beoordelen in welke functie zij het beste tot hun recht zullen komen. Je bent dus betrokken bij het hele sollicitatieproces, vanaf het zoeken naar de juiste kandidaat tot het arbeidsvoorwaardengesprek met de sollicitant.
Professioneel maar spontaan en toegankelijk sta jij mogelijke nieuwe medewerkers van Careflex te woord. Jij maakt het verschil door jouw creatieve, persoonlijke en proactieve benadering. Daardoor vind en bind je professionals in de zorg.
De juiste balans tussen commercieel inzicht en menselijke benadering zorgt ervoor dat de juiste kandidaten onderdeel worden van Careflex. Dit altijd vanuit oprechte interesse, authentieke betrokkenheid en een eerlijke selectie.

Dit neem je mee

 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma in de richting van HR of zorg gerelateerd.
 • Je weet dat selectie meer is dan een bakje koffie en een goed gesprek
 • Je hebt een relevante werkervaring binnen het recruitment of in de zorg.
 • Je bent enthousiast en weet dit over te brengen op je collega’s en organisatie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je woont in de omgeving van Breda.
 • Je hebt een gezonde dosis humor en ziet het belang in van de vrijmibo.

En dit krijg je van ons

Een afwisselende en uitdagende baan binnen een ambitieuze wervings-afdeling. Je gaat werken in een hecht team met enthousiaste collega’s waar je goed mee kunt sparren en samenwerkt om de gestelde doelen te behalen.

 • Een contract voor 36 uur
 • Bovenop je salaris, 16,2% extra keuzebudget om in te zetten zoals jij het wilt
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
 • Een kilometer vergoeding van 21 cent per kilometer, wij kennen een maximale vergoeding van 225 euro per maand.
 • Een gezellige vrijdagmiddag borrel en regelmatig georganiseerde uitjes.
 • Mogelijkheden tot scholing en persoonlijke ontwikkeling

Kom werken bij Careflex

Wil je bij ons aan de slag? We horen graag van je! Vul onderstaand sollicitatieformulier in, dan bellen we je binnen twee werkdagen terug.

Het sollicitatieproces: dit kun je verwachten

Solliciteren

Geïnteresseerd in onze vacature Recruiter? Laat het ons weten!

Kennismaken

We bellen je binnen twee werkdagen om kennis te maken.

Persoonlijk gesprek

Samen gaan we dieper in op je werkervaring, je kwaliteiten en onze visie.

Welkom bij Careflex!

We stellen je voor aan onze collega’s en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de start.

Aan de slag

Je eerste werkdag bij Careflex!

Solliciteer direct!