Senior Begeleider
Landelijk
4 - 36 uur
Vast
Solliciteer direct
Zorgmanager Anouk helpt cliënt met het aandoen van een jas.

Senior Begeleider

Zet jouw ervaring in voor de allerbeste zorg

Landelijk
4 - 36 uur per week
€ 2379 - € 3910
Vast
Solliciteer direct!

Benut jouw expertise als Senior Begeleider in complexe zorgvragen

Heb je jarenlang gewerkt in de hoek van zorgmanagement en -organisatie, maar mis je het directe contact met de cliënt? Of ben jij de Begeleider met een heleboel ervaring die klaar is voor extra uitdaging? En wil je vanuit jouw expertise bijdragen aan het verbeteren van de zorg, zowel op individueel niveau voor de cliënt als breder binnen zorginstellingen? Kom dan werken bij Careflex en groei door naar de rol van Senior Begeleider

Bij Careflex nemen we de zorgtaken én verantwoordelijkheden tijdelijk over van zorginstellingen die daar op dat moment extra hulp bij kunnen gebruiken. Dit zijn cliënten met de meest ingewikkelde en uitdagende hulpvragen. Ze hebben bijvoorbeeld intensieve zorg nodig of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag. Daarmee is dit de perfecte plek om jouw vaardigheden als ervaren zorgprofessional tot hun recht te laten komen in de functie van Senior Begeleider. 

Ik heb een hartstikke leuke leerzame sollicitatiebijeenkomst mogen bijwonen wat hartstikke leerzaam was. Dit heeft mij alleen maar meer enthousiast gemaakt over Careflex.
Loubna
De mens staat centraal bij Careflex. De aanpak is mensgericht en professioneel. De opleiding zorgt ervoor dat je kennis gelijk in de praktijk kunt brengen. Aanrader!
Joelle Franken
Ik ben al een langere periode in dienst bij Careflex. Een fijne werkgever die meedenkt, transparant en open is. De informele werksfeer legt de nadruk op authentiek. Je helpt elkaar en vraagt indien nodig advies. Iedereen staat altijd voor e ...
Stephanie
Fijne werkomgeving met ruimte voor je eigen wensen en voorkeuren, trainingen om je kennis en vaardigheden bij te vijzelen en coaching als je het nodig hebt om je zwakke punten te versterken. Pros Eigen agenda kunnen indelen Cons Achterwacht ...
Begeleider
Careflex is een uniek bedrijf waarbij je heel erg verwelkomd word. Ik kreeg een warm gevoel bij de bijeenkomst en me sollicitatie. Ik had totaal niet het idee alsof ik bij een sollicitatie zat. Ik kan niet wachten om te beginnen met werken.
Amal Ismail
Bij Careflex kun je rekenen op betrokken collega’s en direct leidinggevende. Zelfs als het even niet goed met je gaat. Ze zien je als persoon en niet je personeelsnummer. De flexibiliteit in het beheersen van je eigen werkrooster is super r ...
Begeleider gehandicaptenzorg
Werken bij Careflex voelt goed, geen dag is hetzelfde. Doordat je op verschillende locaties gaat werken leer je elke dag weer, zowel cliëntgericht als team gerelateerd. Wat managment en bedrijfscultuur betreft; zeer toegankelijk en wanneer ...
Begeleider complexe zorg.
Sinds enkele maanden aan de slag binnen Careflex en wat voelt het als thuiskomen! Een jong en dynamisch bedrijf, open en transparant. Samen met managers sparren over zorginhoudelijke zaken, samen kijken waar, wanneer en hoeveel uur ik ga we ...
suzanne van der klift
Het is erg fijn om te werken bij CateFlex, een modern en groeiend bedrijf met diverse zorgaanbod.Mijn sollicitatiegesprek verliep zo prettig, ook de sfeer op kantoor is erg nonchalant waardoor je niet het gevoel hebt om op je tenen te lopen ...
Begeleider
Tijdens mijn studie verpleegkunde aan de hogeschool Rotterdam mogen beginnen werken bij CareFlex. Het was een enorm fijne werkgever en ik heb veel ervaring mogen opdoen binnen verschillende zorg sectoren. Een erg prettige 2 jaar hier mogen ...
David Makhatadze
Bekijk alle reviews
Senior Begeleider bij Careflex

Werk aan betere zorg vanuit vrijheid & voldoening

Met jouw inzet als Senior Begeleider binnen Careflex draag je echter niet alleen bij aan het welzijn van de cliënt; ook help je zorginstellingen om acute problemen op te lossen en de zorgkwaliteit structureel te verhogen. Dit zijn kwesties die jij vanuit je werkverleden vast herkent. Nu kun je anderen helpen deze problemen op te lossen en te voorkomen, en de zorg als geheel naar een hoger niveau te tillen. 

Als Senior Begeleider sta je de zorgmanager bij, ondersteun je je eigen collega’s en zorg je ervoor dat jouw kernteam de allerbeste zorg kan leveren. Doordat je op projectbasis werkt, hebben jij en je kernteam veel regie over de kwaliteit van de zorg. Zo kun je een echt verschil maken als senior in de zorg. Bovendien heb je door deze werkwijze veel zeggenschap over je rooster. Je kunt grotendeels zelf bepalen waar en wanneer je werkt, mét een vast contract. Zo houd je zelf controle over je werkdruk en werk-privébalans. Want in een uitdagende rol als deze is dat extra belangrijk. 

Waarom werken bij Careflex als Senior Begeleider?

Wat maakt werken bij Careflex als senior in de zorg interessant, leuk en bijzonder? We vertellen het je graag:

Een vast contract

Start je bij Careflex als Senior Begeleider? Dan begin je direct met een vast contract. Wij vertrouwen je en geven je daar graag zekerheid voor terug.

Samenwerken aan verschillende projecten

Voor elk project wordt een kernteam op maat samengesteld. Dat betekent dat je regelmatig met andere collega’s samenwerkt en een heleboel Careflexers goed leert kennen.

Eigen regie & vrijheid

Je kunt in grote mate zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt. Ook kun je onbeperkt onbetaald verlof opnemen.

Persoonlijke coaching & begeleiding

Complexe zorg leveren is topsport—en topsporters hebben topcoaching nodig. Goed voor jou zorgen staat bij ons dan ook voorop wanneer je de rol van Senior Begeleider op je neemt. Een team van zorgmanagers en planners staat klaar om je te ondersteunen waar en wanneer je dat nodig hebt, zodat jij je werk met plezier en voldoening kunt uitvoeren. 

Groei & ontwikkeling

Bij Careflex kun je altijd blijven doorleren, op jouw manier. Ook als je bij ons start als senior in de zorg. We bieden verschillende trainingen aan die gelijkstaan aan een bepaald aantal punten; per dienstjaar vragen we je om 5 van zulke ontwikkelpunten te behalen. Zo stimuleren we jou om te blijven werken aan je eigen groei, en kun je er tegelijkertijd op vertrouwen dat hier ook genoeg tijd en ruimte voor is. 

Regelmatig georganiseerde uitjes & plezier

Wij zijn ooit gestart als familiebedrijf; dat zit nog altijd in ons DNA. Dat familiegevoel versterken we graag door de verbinding met elkaar op te zoeken en samen leuke dingen te ondernemen.

Dit ga je doen

Voordat je bij ons start als Senior Begeleider in de zorg, begin je in de functie Begeleider. Vervolgens maak je kenbaar dat je een interne training wilt volgen, als praktische aanvulling op jouw kennis en ervaring. Heb je de training met succes afgerond? Dan ga je aan de slag als Senior Begeleider. 

In deze functie heb jij een leidende rol: je bent de drijvende kracht achter het creëren van betere zorg voor de zorginstelling en je cliënten. Samen met je collega’s lever je als senior zorg op topniveau en vervul je de meest uitdagende zorgvragen. Zo kun jij je ervaring en kennis ten volle benutten. Voor elk project maak je een plan van aanpak, samen met de zorgmanager. Vervolgens ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van dit plan op de werkvloer. Als het proces vertraagt, een nieuwe impuls nodig heeft of afwijkt van de gemaakte afspraken, heb je dat snel in de gaten. Samen met de zorgmanager bepaal je de beste manier om het proces weer in goede banen te leiden. 

Careflex Senior Begeleider Zorg
Werken bij Careflex

Daarnaast woon je als Senior Begeleider overleggen bij van zowel de zorginstelling als je kernteam, waarin je een proactieve en tactische rol aanneemt. Inzichten en acties communiceer je tussen de verschillende betrokkenen. Ook ben je de spil tussen je collega’s en de zorgmanager. Je ondersteunt en adviseert je eigen collega’s én de medewerkers van onze zorgpartners die betrokken zijn bij het project. In jouw rol straal je senioriteit uit en ben je een voorbeeld voor anderen. Je bent proactief, ondersteunend, opmerkzaam en gemotiveerd om met elkaar de allerbeste zorg te leveren. 

Sluit deze functieomschrijving van Senior Begeleider naadloos aan bij jouw profiel en zoek je een uitdagende baan met flexibiliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verwelkomen altijd met enthousiasme mensen die een passie voor de zorg hebben en ons team willen versterken. 

Dit neem je mee

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de complexe zorgverlening.
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau 4.
 • Je bent proactief en gedreven om de zorg te verbeteren. Met jouw enthousiasme weet je anderen te motiveren.
 • Je houdt goed overzicht en hebt oog voor wat er speelt bij je collega’s, zowel in de groep als individueel.
 • Je hebt een communicatieve, open houding. Je kunt met al je collega’s een prettige werkrelatie opbouwen en staat voor hen klaar met ondersteuning en advies.
 • Je kunt hoofd- en bijzaken goed onderscheiden. Je weet problemen snel op te merken, te doorgronden en passende actie te ondernemen.
 • Je hebt inzicht in strategie, veranderingen en groepsdynamiek. Deze inzichten kun je goed onder woorden brengen en bespreken met de zorgmanager.
 • Binnen de samenwerking met de zorginstelling heb jij oog voor alle belangen. Je weet deze van elkaar te onderscheiden, met elkaar te verbinden en raakvlakken te vinden.

En dit krijg je van ons

 • Je bepaalt grotendeels zelf wanneer en hoeveel je werkt.
 • Persoonlijke coaching en begeleiding.
 • Je groeit door naar een hogere salarisschaal na afronding van de training.
 • 25% keuzebudget, boven op je salaris, dat je vrij kunt besteden.
 • Mogelijkheid tot een Careflex-leaseauto, zodat je veilig en snel op je werk bent.
 • Maatwerktrainingen, zodat je kunt blijven groeien.
 • Regelmatig georganiseerde Careflex-uitjes.

Joyce' ervaring als Senior Begeleider

Joyce ging je voor; nadat ze een tijdje als begeleider had gewerkt, ging ze naast deze rol aan de slag als Senior Begeleider. In deze video hoor je meer over deze stap en onze andere doorgroeimogelijkheden naar Meewerkend Coach en trainer.

Hoe ziet jouw werkweek eruit als Senior Begeleider?

Bij Careflex krijg je alle vrijheid om op jouw manier te werken in de functie van Senior Begeleider. Je gaat op projectbasis aan de slag bij verschillende instellingen die uiteenlopende doelgroepen bedienen, zoals de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en ggz. Waar precies, dat bepaal je zelf, in overleg met je zorgmanager. Ook kun je als senior in de zorg je eigen rooster inrichten, terwijl je wél de zekerheid hebt van een vast contract. Omdat het werk op projectbasis plaatsvindt, behoud je bovendien een zekere afstand tot de dagelijkse gang van zaken in de zorginstelling. Zo houd je controle over je werkdruk en kun je je werk-privébalans inrichten op jouw manier. 

Careflex begeleider in de zorg
Careflex vacatures - Begeleider complexe zorg

Afwisseling en autonomie zijn dan ook onderdeel van iedere werkdag als Senior Begeleider bij Careflex, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Doordat je als senior in de zorg veel verantwoordelijkheid draagt, kan je werk soms veel van je vragen. Zorgen op dit niveau is topsport, dat weten wij. Daarom staan wij voor je klaar met persoonlijke aandacht, coaching en trainingen. Want als wij goed voor jou zorgen, kun jij je vanuit plezier, voldoening en energie richten op dat wat telt: de cliënt de allerbeste zorg bieden. 

Kom werken bij Careflex als Senior Begeleider

Wil je bij ons aan de slag en doorgroeien tot senior in de zorg? We horen graag van je! Vul onderstaand sollicitatieformulier in, dan bellen we je binnen twee werkdagen terug. 

Het sollicitatieproces: dit kun je verwachten

Solliciteren

Geïnteresseerd in onze vacature Senior Begeleider? Laat het ons weten!

Kennismaken

We bellen je binnen twee werkdagen om kennis te maken.

Persoonlijk gesprek

Samen gaan we dieper in op je werkervaring, je kwaliteiten en onze visie.

Welkom bij Careflex!

We stellen je voor aan onze collega’s en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor de start.

Aan de slag

Je eerste werkdag bij Careflex als Senior Begeleider!

Solliciteer direct!