Terug naar overzicht

Netto uitbetaling én in loondienst?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom vindt Careflex dat er een alternatief moet zijn naast de traditionele verloning in de zorg. We bieden daarom vanaf nu ook een vast netto uurloon, ongeacht hoeveel je werkt. Geen verrassingen, geen ingewikkelde belastingtarieven. Het is duidelijk en snel – binnen één dag na je gewerkte uren wordt je al uitbetaald.

Deze manier van netto uitbetalen zien we nog nergens anders binnen de markt. Wij vroegen oud-zzp'er Rene de Vries, de eerste Careflexer die gebruik maakt van het netto verloningssysteem "Snel en Duidelijk", wat zijn ervaringen zijn. Bekijk het volledige interview hier!

Overweeg je om van ZZP naar loondienst over te stappen?

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er veel speelt binnen het zzp-landschap. Wil jij zekerheid om te kunnen blijven meebouwen aan de beste zorg voor de cliënt? Wij zoeken altijd versterking voor onze Careflex-familie. Houd je van afwisseling en flexibiliteit, word je enthousiast van een dynamische werkomgeving en heb je écht hart voor de zorg? Dan leren wij je graag kennen! Bekijk onderstaande vacature en solliciteer direct.

Solliciteer direct

Terug naar overzicht